Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Leffailta ja kuulumisia -Amalian harvinainen sairaus
 

Leffailta ja kuulumisia

Viime perjantaina meillä oli perheen kesken leffailta kera herkkujen! Nökötettiin sohvalla koko perhe viekukkain ja oltiin kaikki tosi fiiliksissä. Leffa oli Disneyn Vaiana ja tsekattiin se Viaplaysta. Molemmat lapset tykkäsivät tästä kovasti, vaikka Milo ei jaksanutkaan kamalan kauaa leffaa katsella, vaan siirtyi sitten muiden videoiden pariin, joita katseli tabletista. Me sovittiin Johnnyn kanssa ettei näprätä yhtään puhelimia leffan aikana, vaan keskitymme perheen yhteiseen juttuun ihan täysillä. Mä en niinkään leffaa silmä kovana katsellut, vaan ihailin omaa rakasta perhettä ja söin tietysti herkkuja, heh. Tälläiset pienet helposti järjestettävät hetket ovat todella tärkeitä ja antavat paljon koko perheelle.

Lauantaiaamuna leikimme ja liikuimme yhden koulun jumppasalissa, jonka siskoni mies vuokrasi tunniksi meidän ja heidän perheelle. Muutamasti ollaan ennenkin näin tehty ja tämä on tosi kivaa!

Sunnuntaina Lohjalla järjestettiin Tenavatohinat, jossa on todella paljon lapsille kaikkea liikuntaa ja puuhaa isoissa tiloissa muutaman euron maksua vastaan. Näissä tohinoissa pyrimme aina käymään jos vain pääsemme ja näihin osallistumme aina koko perhe. Usein nappaamme myös siskon lapset mukaan, kuten tälläkin kertaa, sillä siskoni oli aamuvuorossa. Tenavatohinoissa näkee joka kerta paljon tuttuja ja kuulumisia pääsee vaihtamaan monen perheen kanssa.

liikuntasali

Tämän viikon arkipäivinä me ollaan oltu muutamasti avoimessa päiväkodissa leikkimässä ja uimahallissa kerran! Ollaan myös leikitty sateessa, katseltu lastenohjelmia, nähty mummia ja siskon perhettä ja välillä meillä on ollut tupa täynnä lapsilla leikkikavereita. Eli oikein kiva viikko ollut!

lenkkeily

Uimahallin saunassa mua nauratti, kun saunassa oleva mummeli kysyi lapsilta voiko löylyä heittää ja Amalia ja Milo totesivat heti, että voi. Tämän jälkeen Milo sanoi mummolle neljä kertaa: löylyä lisää ja aina mummeli heitti. Lapset istuivat alalauteella, mutta mä olin ylhäällä ja vielä kahviossa jätkillä olin kasvoiltani kuin tomaattti.

liikuntasali

Viime aikoina olen käynyt aika paljon lasten kanssa uimassa ja he tykkäävät uimisesta tosi kovin. Molemmat laskevat aina kymmeniä kertoja vesiliukumäestä ja käydään aina kaikki lämpimät altaat läpi. Sukellellaan renkaita, uidaan patjoilla, heitellään palloa ja nautitaan. Uinti on kiva juttu lasten kanssa ja mä oon aina pärjännyt hyvin yksin kahden mukulan kanssa.

liikuntasali

liikuntasali

Kutitusta!

Tällä viikolla kävin mun äidin ja anopin kanssa leffassa katsomassa Yösyöttö-elokuvan ja vitsit miten hauska se oli! Mä oon ollut viimeksi elokuvissa katsomassa aikuisten leffaa ennen lasten syntymää, joten jo oli aikakin taas mennä. Hämmästystä herätti ainoastaan se, etteikö elokuviin enää oteta mässyä mukaan ollenkaan. Mä ja mun äiti haettiin varta vasten filmivuokraamosta isot jättipussit namia ja ostettiin vielä molemmille omat popparipussit ja limut leffateatterista. Siinä jonossa sitten seistiin kädet täynnä herkkuja eikä jumankekka kenelläkään muulla näyttänyt olevan mitään.

Viime yönä oltiin Milon kanssa kahdestaan kotona, sillä Amalia oli serkkujensa kanssa mummilla yökylässä ja Johnny oli Avaimen keikalla ja jäi Helsinkiin yöksi. Avain veti keikan, jossa räppäsi vanhoja kappaleitaan, kuten Punainen tiili, Markus, Yhdes iltaan ja muita huippuja, joita kuunneltiin tosi paljon mun nuoruudessa. Ihan varmasti mahtava keikka, siitä kuulen myöhemmin.

Ihanaa viikonloppua kaikille, puss <3

4 Comments
 • lillamy
  Posted at 09:10h, 04 marraskuun Vastaa

  Uimahallireissut oli mun lapsuudessa ihan parhaita, ihanaa että teillekin on muodostunut tapa käydä uimassa <3 Voin niin kuvitella ton saunomisen, haha 😀 😀 kävin myös katsomassa Yösyötön ja mulla oli mukana kauhean kokoinen pussi karkkia, limua sekä 1,5 litran popparit, en kiinnittänyt huomiota muiden eväisiin mutta luulisin että suurimmalla osalla oli kuitenkin herkkuja mukana! Ehkä sielläpäin eletään terveellisemmin kuin täällä :'D

  • Johanna
   Posted at 11:34h, 04 marraskuun Vastaa

   Hahhhhaa ehkä täällä Lohjalla sitten elellään terveellisemmin tai ainakin muut kuin mä ja äiti 😉 Tykkäsitkö leffasta??

   • lillamy
    Posted at 11:54h, 05 marraskuun Vastaa

    Joo tykkäsin, tuli naurettua paljon! 😀

    • Johanna
     Posted at 20:56h, 05 marraskuun Vastaa

     hehe sama 😉

Post A Comment

*

code