Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Olen sairaanhoitaja, tuleeko kutsu töihin? -Sydän vähän kallellaan
 

Olen sairaanhoitaja, tuleeko kutsu töihin?

Tämä hieman mietityttää, vaikka olen tietysti valmis menemään auttamistöihin heti, jos kutsu käy. Olemme keskustelleet tästä Johnnyn kanssa ja hän jäisi sitten kotiin hoitamaan lapsia. Johnny pystyy tehdä etätöitä ja onkin siirtynyt etätöihin jo muutenkin. Toki etätyöt ja lastenhoito on melkoinen kombo, mutta tästä on vain sitten selvittävä.

sairaanhoitaja

Aika näyttää kuinka käy, mutta vahvasti uskon, että pian mulla on hoitajan asu päällä ja työtä saakin sitten tehdä näiden kotivuosien verran.

Se mihin töihin mut laitetaan jännittää, mutta toivottavasti apukädeksi tai perushoitoon johonkin ja osaavammat lähtevät sitten niihin haastavampiin töihin. Mähän olen työskennellyt muistisairaiden vanhusten parissa ja ollut kotiäitinä nyt yli kahdeksan vuotta, joten ei mua voi oikein mihin vaan sijoittaa.

Tilanne on jännittävä, mutta tottakai olen valmis auttamaan <3

Miltä muista hoitajista/hoitohenkilökunnasta tämä tuntuu, jos kutsu tulee töihin, vaikka olet esimerkiksi vaihtanut jo alaa? 

10 Comments
 • Titiuu
  Posted at 11:57h, 18 maaliskuun Vastaa

  Työskentelen tälläkin hetkellä hoitoalalla ja olen 3 lapsen lähivanhempi. Tilanne tottakai huolestuttaa ja myös se, että pienin lapsista on päiväkodissa ja isommat kotikoulussa. Itse teen töitä normaaliin tapaan, ainakin nyt vielä. Toki jännittää jos käsky toiseen paikkaan tulee, mutta tähän on henkisesti nyt vain varauduttava. Ja työni teen “miekat ojossa ja etulinjassa”.

  • johanna
   Posted at 14:22h, 18 maaliskuun Vastaa

   <3

 • Jenna Heikkinen
  Posted at 12:03h, 18 maaliskuun Vastaa

  Ymmärrän sen että ei välttämättä houkuttele lähtemään kenelläkään, mutta jotenkin se että yhdessä tässä yhteiskunnassa ollaan ja jos omalla toiminnallaan voisi auttaa sairaita ihmisiä tai sitten niitä osaavampia hoitajia/lääkäreitä niin se on kansalaisvelvollisuus. Samalla tavalla miehet/naiset lähtisi sotaan jos siitä olisi kyse. Pakko tästä epidemiasta on vain päästävä ensin yli ja sitten katsotaan lopputulos, vaikka se karulta kuulostaakin.

  • johanna
   Posted at 14:21h, 18 maaliskuun Vastaa

   Näin on <3

 • Sanna
  Posted at 15:45h, 18 maaliskuun Vastaa

  Lähtisin ehdottomasti auttamaan, jos vain koulutuksestani olisi tässä tilanteessa hyötyä! Olkaa kaikki ylpeitä koulutuksistanne!

  • johanna
   Posted at 17:30h, 18 maaliskuun Vastaa

   <3

 • Hanna
  Posted at 20:16h, 18 maaliskuun Vastaa

  Mä olen sairaanhoitaja, nyt hoitovapaalla taaperon kanssa. Nyt olen hirveässä taudissa: kuumetta, kurkkukipua ja yskää. Mutta suunnittelin, että kunhan tämä on kunnolla mennyt ohi. Soitan Lohjan sairaalaan ja kysyn tarvitsevatko apukäsiä. Mulla on työpaikka vanhusten parissa, mutta tässä tilanteessa kuvittelen olevani enemmän hyödyksi sairaalassa (sairaalasta mulla on kuitenkin 10 vuoden kokemus)..

  • johanna
   Posted at 20:25h, 18 maaliskuun Vastaa

   Kuulostaa hyvältä <3 Paranemisia <3

 • Ulla
  Posted at 18:24h, 21 maaliskuun Vastaa

  Käyn joka päivä hoitamassa ihmistä, jolla on monta perussairautta. Vaikka hän on monesti kipujen riivaama ja yksinäinen, elämänhalua ja toivoa hänellä silti riittää. Pelkään vieväni tämän tappavan pöpön tuohon kotiin tietämättäni. Tottakai teen kaikkeni ettei niin tapahtuisi ja siksi elämäni on nyt hyvin rajoittunutta. En tiedä olisinko näin ehdoton hygienian ja rajoitusten suhteen, jos en työskentelisi näin kriittisessä paikassa. Olen huomannut esim että naapurit ja lähisukulaiset elävät paljon rennommin kuin minä…käydään ravintoloissa, kahviloissa, karaokea laulamassa ja vaateostoksilla.

  • johanna
   Posted at 11:07h, 22 maaliskuun Vastaa

   Hienoa toimintaa sinulta <3 Kyllä olisi syytä kaikkien ihmisten ottaa tämä tosissaan ja noudattaa ohjeistuksia, ei tulisi mieleenkään lähteä kauppakeskukseen tai muualle. Lenkillä olen käynyt ystäväni kanssa, ulkoiltu on ja kaupassa on käynyt aina jompikumpi meistä vanhemmista yksin.

Post A Comment

*

code