Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Pääsiäiskuulumiset -Sydän vähän kallellaan
 

Pääsiäiskuulumisia

pääsiäinen

Tänään on pääsiäispäivä ja meillä on tällöin käynyt aina pääsiäispupu. Tänä vuonna lapset eivät enää uskoneet pääsiäispupuun, vaan tiesivät, että me vanhemmat piilotamme pääsiäismunat heille. Tämä ei kuitenkaan haitannut yhtään ja yhtä kovalla innolla he ovat odottaneet tätä päivää.

Tämä on yksi meidän perheen pääsiäisperinteistä ja tykätään Johnnynkin kanssa tästä tosi paljon. Meistä on ihana katsella vierestä lasten riemua ja seurataan heidän perässä huoneesta toiseen, kun he innoissaan etsivät munia piiloista.

Lapset etsivät aina yhdessä ja tänä vuonna Nuppukin oli alkuun etsinnöissä mukana ja itse asiassa hän löysi parit pääsiäismunat jo ennen kuin isommat olivat edes hereillä. Sujautin ne takaisin oikeille paikoille isompien herättyä ja Nuppu lähti etsimään munia sitten yhdessä sisarusten kanssa.

Heti alkuun löytyi Ryhmä hau pääsiäismunat ja yhdet pikkuruiset munat ja hetken päästä havahduin siihen, mihinkäs se Nuppu jäi. Noh hän olikin jäänyt syömään omaa pääsiäismunaa ja hyvin sieltä kuorien alta oli saanut suklaamunaa syötyä.

pääsiäinen
Loput sai syödä syöttötuolissa!

Nuppu rakastaa Ryhmä hauta ja haluaa aina päällensä Milon vanhan Ryhmä hau kollarin, kun se on puhtaana kaapissa tai bongatessa sen pyykkinarulta. Myös Milon Ryhmä hau verkkarit on pikkusiskon päällä ollut, jaloista vain vähän käärittyinä. Nuppu on ihan fiiliksissä, kun hänelle laittaa Ryhmä hau ohjelman alkutunnarin, vaikka muuten hän ei ohjelmaa jaksakaan katsoa.

Niinpä oli selvää, että ostan kaupasta hänelle yhden suklaamunan ja se on Ryhmä hau. Lisäksi hän sai yhden pikkumunan, mutta se jäi syömättä.

pääsiäinen

Pääsiäispyhät on kaikin puolin menneet kivasti. Ensimmäiset päivät olivat ihanan aurinkoisia ja ollaan oltu tosi paljon ulkona. Pyöräilty ihan hirmuisesti ja Nuppu pyytää pyöräilemään usein. Haluaa kypärää päähän ja menee pyörän luokse näyttämään, että nostakaahan mut kyytiin! Nuppu istuu tarakalla mun vanhassa istuimessa, sellaisessa retrossa oranssissa, samassa, jossa mä olen istunut pikkuisena.

Amalia ja Milo tykkäävät pyöräillä myös, ja naurattaa, kun Milo on vähän lainaillut Amalian pyörää, kun se on omaa isompi ja Amalian pyörän kori on ihan vääntyneenä, kun veli on koheltanut.

pääsiäinen

Toissapäivänä Milo sai uuden pyörän, 20 tuumaisen ja se on nyt hyvänkokoinen hänelle. Milo on valtavan ylpeä omasta uudesta pyörästä, yleensähän poika on saanut kaikkea siskon vanhaa kukka kuosisesta kypärästä pinkkeihin pyöriin. Ei hän koskaan ole niistä mitään sanonut tai valittanut, mutta kyllähän se oli kiva saada ihan oma tuliterä pyörä! Seuraavana aamuna poika sanoi mulle heti silmät aukaistuaan: äiti, muistatko mun pyörän? <3

Pitkäperjantaina isommat lapset saivat valvoa ja herkutella meidän vanhempien kanssa. Nuppu kävi yöunille kahdeksan maissa ja me mentiin sitten suoraa päätä saunaan. Nuppukin toki tykkää kovasti saunoa, mutta välillä on kiva tehdä juttuja vain isompien kanssa ja tänään oli sellainen ilta.

Johnny ja Amalia käyvät aina vilvoittelemassa yhdessä ja talvella Amalia kieri lumessa sen kerran, kun sitä lunta maassa oli. On ne lapset rohkeita!

Muistan toki omasta lapsuudesta mummon luona maalla, kun juostiin saunasta alasti sisarusten ja serkkujen kanssa mummon taloa ympäri ja sitten mummon yllytyksestä vielä maitsikalle (vanha maitolaituri). Meidän mummo oli aivan mahtava, antoi meidän tehdä kaikkea, muistan kerran teininä, kun mummo antoi mun blondata sen hiukset. Eihän se blondi ollut ikinä ollut, mutta antoi mun lykätä värin päähän eikä siitä hullumpi tullut.

pääsiäinen
Iskä laittoi pakettiin!

Tänään onkin ollut sadepäivä pitkästä aikaa. Nuppu kävi päiväunille ajoissa ja Johnny ja Milo sytyttivät takkaan tulen. Mä laitoin kynttilöitä palamaan ja tunnelma on ollut ihana ja rauhallinen.

Aamupalaksi tein raikkaat smoothiet, toki oltiin ennen niitä naposteltu jo suklaita, mutta jotain terveellistäkin kyytipojaksi.

pääsiäinen

pääsiäinen

Johnny on puuhastellut paljon veneessään ja pian alkaa miehen mukaan olla valmista. Siellä onkin melkoisen monta vapatelinettä, luulisi tänä kesänä kalaa tulevan. Milo odottaa jo kalaan pääsyä ja Johnny lupasikin viedä pojan kalaan joku päivä tässä.

Ollaan grillattu jo useamman kerran, ihan vaan nakkeja, lihapullia ja makkaraa, mutta nyt odottaa jääkaapissa kunnon grillimätöt. Me kun ei säätietoja juuri seurailla, ei tiedetty ilmojen huononemisesta mitään, joten tullaan nauttimaan grilliruuat sitten sisätiloissa.

Mämmiä tuli ostettua kauppareissulla pikkuruinen purkki, jonka Johnny saa sitten jakaa lasten kanssa. Kaikki pääsee vähän maistelemaan. Mä en enää välitä mämmistä, vaikka pienenä siitä tykkäsin.

Tänään on suunnitelmissa vielä leipomista, leivotaan ensimmäistä kertaa kinderkakku!

Ihanaa pääsiäisen jatkoa kaikille <3

1 Comment
  • hanna
    Posted at 17:10h, 12 huhtikuun Vastaa

    Hyvää Pääsiäistä! Mukavalta kuulostaa teidän pääsiäismeno ja pitkään olettekin saaneet lapset uskomaan pääsispupuun, me ei olla koskaan edes huomattu kertoa munien olevan pääsiäispupujen tuomia, mutta edelleen lapsikatras 5-16v juoksivat innolla munia jahtaamassa 😂

    Onko teillä pienimmille tullut suklaasta näppylöitä poskiin? 😑

Post A Comment

*

code