Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Saadaanko se parhain joululahja? -Amalian harvinainen sairaus
 

Saadaanko se parhain joululahja?

joulu

Täällä odotellaan jo malttamattomina koska pääsee avaamaan ensimmäistä luukkua joulukalenterista! Me hankittiin lapsille lego joulukalenterit tänä vuonna ja lisäksi myös ihan perus suklaakalenterit. Mummilasta löytyy myös kuvakalenterit, joiden luukut lapset pääsevät avaamaan aina mummilapäivänä kerran viikossa. Tällöin lapset saavat avata myös mummin ja fafan Nappe koiran kalenterista sen päivän luukun. Mä muistan joskus vuosia sitten, että me hankittiin Nuuskulle oma kalenteri, mutta eihän se herkkupylly niistä koirankeksi ylläreistä tykännyt yhtään! Nappe on kuitenkin erilainen ja syö ihan kaikkea kurkusta puhelimiin, joten hänelle joulukalenteri on tuskin vika ostos.

joulu

joulu

joulu

joulu

Muhun on iskenyt hiljalleen koirakuume, vaikka Nuuskun menetyksen jälkeen olin aivan varma etten tule koiraa enää haluamaan. Lapsethan tietysti haluaisivat koiran tai oikeastaan ihan minkä vaan lemmikin. Amalian suosikkeja ovat koira, pupu, kilpikonna tai pikkuinen siili. Amalia rakastaa kaikkia eläimiä ja tyttö ottaisi jopa liskon tai käärmeen jos antaisi luvan.

joulu

Meillä on edelleen tapana Prisma-reissuilla piipahtaa eläinkaupassa ja lapset viihtyisivät siellä varmasti vaikka koko päivän. Jokainen elukka on saatava katsella rauhassa, jopa inhottavat torakat!

Mä tiedän, että mun koiran kaipuu on osa vauvan kaipuuta ja kyllä me nyt ensin toivomme perheeseen ihan ihmisvauvaa ja koiran hankintaa voi miettiä sitten vuosien päästä.

joulu

Keskenmenosta on toivuttu aika hyvin ja tällä hetkellä vauvan yritys on niin sanotusti käynnissä taas. Saa nähdä saako meidän perhe maailman parhaan joululahjan uuden raskauden muodossa. Tunnelmat ovat odottavat ja innokkaat!

joulu

joulu

Eilen lähetin Milon kerhohakemuksen, sillä Milo täyttää pian kolme vuotta ja voi sitten aloittaa kerhoilun. Lapset saattavat mennä eri ryhmiin, sillä Amalian aamuryhmä on täynnä. Iltapäiväryhmä on paljon rauhallisempi, joten se voisi sopia vilkkaalle Milolle paremmin. Mua ei haittaa kuskaamiset, ja mukavaa on, että kerhopäivät ovat kuitenkin samat. Amaliasta parasta tässä ratkaisussa on se, että saa viettää äidin kanssa kaksin aikaa Milon kerhon aikana ja minusta tämä on myös tosi kiva juttu!

Blogin uusi nimi paljastuu pian. Nimivaihtoehtoja on vielä useampi ja jutellaan niistä illalla Johnnyn kanssa ja sitten pyydän vielä hieman apua Kaksplussan huipuilta blogikollegoilta! Joka tapauksessa blogin uusi nimi tulee yhdeltä teistä lukijoista ja lopullisen päätöksen jälkeen hänelle lähtee yllärilahja tulemaan.

Joko teillä on muuten joulufiilistä? Mä en jotenkin meinaa sitä löytää tänä vuonna ollenkaan, vaikka kotiakin ollaan jo koristeltu jouluiseksi. Joulupuu-keräykseen osallistuimme viikonloppuna, kun olimme Amalian kanssa kaupoilla.

Kävin myös yhtenä päivänä vaatekaappini läpi ja sieltä lähtee kolme muovikassillista vaatetta uusiin koteihin. Lahjoitan vaatteet huomenna Hopelle!

Kyllä mä uskon, että se joulun tuntu sieltä pikkuhiljaa tulee <3

12 Comments
 • Piia
  Posted at 21:28h, 29 marraskuun Vastaa

  Mukavaa joulun odotusta ja pidän peukkuja joululahjatoiveen suhteen! 🙂

  • Johanna
   Posted at 22:18h, 29 marraskuun Vastaa

   Samoin ja ihanaa, kiitos <3 <3

 • tiinuli
  Posted at 22:23h, 29 marraskuun Vastaa

  Hei! Muutama kyssäri. Muistelisin että olet ammatiltasi sairaanhoitaja. Oletko menossa sitten töihin kun Milo täyttää kolme vuotta? Onko sulla vakituinen paikka? Toivotaan teille sitä parhainta joululahjaa 🙂

  • Johanna
   Posted at 19:51h, 04 joulukuun Vastaa

   Moikka tiinuli <3 Ja anteeksi, kun vastaan vasta nyt..

   Jep oon ammatiltani sairaanhoitaja, mutta vielä en mene töihin. Mulla oli vakituinen työpaikka, mutta irtisanoin itseni hetki sitten. Mä jatkan vielä kotiäitinä <3 Ja kiitos, toivotaan, että saataisiin vielä pieni perheeseen <3 <3 <3

 • Annika Peltonen
  Posted at 10:34h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana postaus! Suloiset kuvat!
  Itselläkin täällä joulukiireet vyöryy päälle, mutta helpottaa se, että olen henkeen ja vereen jouluihminen. En malta odottaa joulua!

  Ihanaa kun saa kohta avata jo 1. luukun joulukalenterista:)

  • Johanna
   Posted at 19:49h, 04 joulukuun Vastaa

   Kiitos paljon Annika <3 <3 Hihiii ihana olet hupsu <3 🙂

 • Anna
  Posted at 13:25h, 30 marraskuun Vastaa

  Meillä samanlaiset toiveet <3
  Keväinen keskenmeno takana ja kovasti toivon että saisimme vielä yhden lapsen <3

  • Johanna
   Posted at 19:48h, 04 joulukuun Vastaa

   Toivon todella, että teitä onnistaa ja että kaikki menee hyvin <3 <3 Haleja <3 <3

 • Henna
  Posted at 20:13h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanaa joulunodotusta teille ja toivotaan että saisitte sen maailman ihanimman joululahjan❤
  Mulla ei vielä kovasti joulufiilistä ole,mutta olen suunnitellut et lasten kanssa jouluvaloja ripusteltaisiin huomenissa. Suklaakalenterit pistettiin pojille äsken seinälle aamua odottamaan.
  Tänä jouluna en viitsi hirveästi panostaa joulujuttuihin kun meillä on muutto uuteen kotiin joulun jälkeen ennen uutta vuotta niin pakkauspuuhissa ollaan kovastikin jo jouluna.
  Kyllä se joulu sieltä silti tulee vaikkei niin paljon koristeita yms olisikaan?

  • Johanna
   Posted at 19:48h, 04 joulukuun Vastaa

   Kiitos Henna ja toivotaan <3 <3 Varmasti tulee joulufiilis ja tsemppiä muuttoon ja ihana päästä uuteen kotiin <3 <3

 • lillamy
  Posted at 20:09h, 02 joulukuun Vastaa

  Ihanat pienet leipurit 🙂 ja pidän niin peukkuja teidän puolesta! <3

  • Johanna
   Posted at 19:47h, 04 joulukuun Vastaa

   Kiitos <3 <3

Post A Comment

*

code