Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Vieläkö lisää lapsia, vai onko hyvä näin -Sydän vähän kallellaan
 

Vieläkö lisää lapsia, vai onko hyvä näin

Tätä ihmiset tuppaavat kyselemään ja nyt vastausta tähän <3

Me olemme saaneet kolme ihanaa ja hyvin toivottua lasta. Olen pikkutytöstä asti toivonut, että saisin olla äiti kolmelle lapselle.

lapsiluku

Olemme Johnnyn kanssa olleet yhdessä 17-vuotta ja olemme aina molemmat tienneet haluavamme lapsia.

Johnny on ainoa lapsi, mutta toivoi Amalialle sisarusta. Johnnyn mielestä kaksi lasta olisi riittänyt, mutta mä kaipasin todella kovasti vielä kolmatta.

lapsiluku

lapsiluku

Rakastan vauvoja ja lapsia ylipäätään. On aivan ihanaa saada vauva ja odottaa vauvaa. Rakastan vauva-aikaa ja ensiviikot uuden pikkuisen vauvan kanssa ovat parasta maailmassa.

Odotusaika on pääasiassa ihanaa. Ei kuitenkaan koko aikaa mitään auvoa, ja vaikka helpolla olen päässyt jokaisen odotuksen kanssa, niin mielialan vaihtelut raskaana ovat olleet hankalia.

lapsiluku
Herranen sentään mikä massu!

Ikävä on kuitenkin vauvan potkuja ja sitä tunnetta, kun teet positiivisen raskaustestin, käyt ensimmäisessä ultraäänessä ja hypistelet ja ostelet pienen pieniä vauvanvaatteita.

Synnyttää en kuitenkaan enää uskaltaisi. Nupun synnytys jätti mulle pientä traumaa, josta olen päässyt jo hyvin yli, mutta kyllä se useamman kuukauden palasi mieleen ikävänä ja ahdistavana. Synnytyksessä ei mennyt siis mitään vikaan, mutta se eteni vain aivan liian nopeasti, kivut olivat kamalat ja oma mieli ja käytös paniikinomaista.

lapsiluku

Olen nyt 34-vuotias ja ollut kotiäitinä 8-vuotta. Uutta vauvakuumetta ei ole ja perheemme tuntuu kokonaiselta. En voi tietää sitä alanko haaveilemaan vielä joskus vauvasta, tällä hetkellä en haaveile.

Toisten vauvaonnea seurailen itku silmässä onnesta ja silloin mietin nopeasti kuinka ihanaa tuo olisikaan. Se on kuitenkin sellainen nopea ajatus, joka menee heti ohi eikä etene mihinkään enempään haaveiluun.

Johnny ei halua enempää lapsia ja kunnioitan hänen päätöstä ja olen kiitollinen, että hän suostui kolmanteen lapseen, josta meillä oli aikoinaan erimielisyyttä. Mies on itsekin valtavan onnellinen, että suostui. Meidän kolmas lapsi on tuonut perheeseemme mielettömän paljon hyvää ja meidän elämä on paljon parempaa ja helpompaa kolmilapsisena perheenä, kuin kaksilapsisena. Aika hassulta voi kuulostaa, mutta näin meillä.

lapsiluku

Olemme saaneet kokea tämän onnen jo kolme kertaa ja nyt tuntuu siltä, että näin on tosi hyvä <3

lapsiluku

No Comments

Post A Comment