Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Kurkkua myöten täynnä tätä kaikkea -Sydän vähän kallellaan
 

Kurkkua myöten täynnä tätä kaikkea

On ollut vaikea kirjoittaa mitään, kun oma fiilis on ollut kurja ja ärtynyt. Toki mulla alkoi menkat, joten kiukku ja ärtyneisyys nostaa enemmän päätä, mutta onhan tässä muutakin.

Tällä hetkellä tuntuu, että omat paukut alkaa olla lopussa. Sitä normaalia onnellisuuden tunnetta ei tunnu löytyvän yhtään ja mieli on kiukkuinen ja välillä surullinen.

Koronakevät on ollut raskas ja ehkä se tulee nyt tässä kohtaa enemmän esille. Mies puhuu yhteisestä ajasta, mutta mulla on sellainen olo, että olisin ennemmin itsekseni, en jaksaisi edes häntä.

En jaksaisi kuunnella lasten taisteluita ja vinkumista enkä Nupun kitinää, ja mietin päässäni vaan vihaisesti, että pitäkää turvat kiinni. Äksyilen ja huudan ja tästähän tulee paha mieli tietysti.

Mulla on omaa aikaa, kun käyn jalkapallossa, Johnny taas käy kalastamassa. Olen kirjoittanut blogia nyt reilu kolme kuukautta tiiviimmin ja tämä on vienyt paljon aikaa. Siinä yrittää vielä räpiköidä kotihommia, ruuanlaittopuuhia ja lasten kanssa olla ja heidät hoitaa ja huolehtia. Vielä kaipaisi perheaikaa, joka jää auttamattomasti vähemmällä, kun on jalkapallo ja miehen kalastus ja tämä blogi. Jostain on tingittävä ja nyt se on ollut tämä blogi, vaikka se niin paljon mulle hyvää mieltä tuo. Kirjoitushan ei suju, kun asiat oman pään sisällä ei ole hyvin. Mutta sen tiedän, että tämän kirjoitettuani olo helpottaa enkä stressaa tästä blogista, kun saan teille purkaa sydäntäni. Kevät on ollut varmasti monelle raskas ja mulla se uupumus tuntuu puskevan nyt tässä kohtaa ulos.

uupumus

Onneksi Johnnylla alkaa kesäloma parin viikon päästä ja mies on sitten kolme viikkoa kotona. Saamme hengähtää molemmat eikä tarvitse joka ikinen aamu herätä ja aloittaa aamuhommia lasten kanssa, vaan tulemme vuorottelemaan välillä, jotta molemmat saamme nukkua pitkään. Näinhän me teemme viikonloppuisinkin. Lomalla on kuitenkin toisinaan kiva herätä yhdessä koko perhe ja nauttia herkullinen aamupala ulkona ja ottaa aamu rauhassa. Edellistä lausetta kirjoittaessa mun kasvoille nousi iso hymy ja se tuntuu hyvältä. Lomaa odotellessa, sitä tässä nyt selvästi kaipaa, jotta jaksaisi taas paremmin.

Onko muut uuvahtaneet kevään jäljiltä?

22 Comments
 • Jenna
  Posted at 15:44h, 18 kesäkuun Vastaa

  Tsemppiä sinne! Samat fiilikset täällä.. tosin meillä minä herään joka jumalan aamu lasten kanssa ja mies nukkuu oli arki, loma tai viikonloppu. Puuh.

  • johanna
   Posted at 12:42h, 22 kesäkuun Vastaa

   Argh kurja kuulla 🙁 Tsemppiä sinnekin <3

 • Camilla Hautaviita
  Posted at 16:14h, 18 kesäkuun Vastaa

  Tsemppiä ❤️ Sama homma, enemmän kaipaan sitä omaa aikaa yksinoloa.. Korona sucks!

  • johanna
   Posted at 12:42h, 22 kesäkuun Vastaa

   Just tuo yksinolo ja rauha on mitä kaipaa. Tsemppiä sinnekin <3

 • pm
  Posted at 17:06h, 18 kesäkuun Vastaa

  Täällä ihan samat fiilikset, toi otsikko niin osuva. Voimia, varmasti lomasta saa taas virtaa ja hyvää mieltä! 🙂 <3

  • johanna
   Posted at 12:43h, 22 kesäkuun Vastaa

   Varmasti lomasta saa taas virtaa <3 Kiitos, kun kommentoit ja tsemppiä sinnekin <3

 • Kirsi
  Posted at 17:24h, 18 kesäkuun Vastaa

  Kiitos ja aamen.
  Niin samat fiilikset. Kevään kun kannatteli omia lapsia koronan ja etäkoulun keskellä, niin nyt sitten oma pää repsahtaa.

  • johanna
   Posted at 12:44h, 22 kesäkuun Vastaa

   Näinhän se usein menee 🙁 Tsemppiä ja hali sinne <3

 • Johanna
  Posted at 22:38h, 18 kesäkuun Vastaa

  On..ja varasinkin itselleni 2päivän loman ilman miestä ja lapsia..lähden ihan yksin, koska tuntuu etten jaksa ketään ystävääkään vaan haluan nimenomaan olla yksin. Mies ollut kotona etätöissä, parin lapsen kotikoulua, itse kotona kahden pienen kanssa jumissa kun kaikki kerhot/muskarit/uimahallit mitkä tuo arkeen rytmiä oli kiinni. Tuntuu etten jaksa laittaa enää ikinä ruokaa enkä retkeile yhdessäkään metsässä😂😂Mutta tiedän, että se on nyt oma/perheen etu, että vietän vähän aikaa yksin. Sen jälkeen ne arjen pienet tauot kannattelee taas eteenpäin kun nyt taas pääsee lasten kanssa muuallekin kuin sinne metsään😂😂Ja mies myös tekee oman parin päivän reissun tässä kesällä, ei hänelläkään helppoa ole kun kotona hälinässä töissä ollut.

  • johanna
   Posted at 12:44h, 22 kesäkuun Vastaa

   Oi kuulostaa ihanalta!!!! <3 Hahhhaaa 😉

 • Lukija
  Posted at 23:26h, 18 kesäkuun Vastaa

  Tää teksti on niin kuin omasta suusta. Ihana että pysyt niin aitona ja rehellisenä. Voimia!

  • johanna
   Posted at 12:45h, 22 kesäkuun Vastaa

   Voi kiitos ihana <3 Tsempit sinnekin <3

 • Suvi
  Posted at 18:18h, 20 kesäkuun Vastaa

  Feel you!! Ei ole lapsia, mutta koko tän puolikkaan vuoden lomautettuna (korona pidensi normaalia työmaiden kausivaihtelua) ollut miesystävä lähtee huomenna 3 viikoksi Ranskaan töihin, jes!!!

  • johanna
   Posted at 12:45h, 22 kesäkuun Vastaa

   Hih 😉

 • Jenny
  Posted at 22:02h, 21 kesäkuun Vastaa

  Kiitos tästä, samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, olet niin aito ja rehellinen. Kevät oli mullekin raskas ja tuntuu että nyt vasta alkaa toipua. En ole kotiäiti vaan töissä alalla jossa etätöitä ei voinut tehdä. Huoli omasta terveydestä, lasten etäkoulu ja yleinen huoli ja epävarmuus oli kova yhtälö.
  Arvostan blogiasi kovasti koska kirjoitat rehellisesti, kiitos siitä! Voimia ja toivottavasti saat omaa aikaa!

  • johanna
   Posted at 12:47h, 22 kesäkuun Vastaa

   Kiitos Jenny kauniista sanoistasi <3 Hali ja tsempit sinne <3

 • sinimiia
  Posted at 11:46h, 22 kesäkuun Vastaa

  Oho, olipas todella yllättävä kirjoitus tässä blogissa. Yleensä kaikki on ihanaa, lapset ja mies ihania ja koti tietenkin ihana ja ihan kaikki. Nyt tästä tuli elämän makuista ja normaalin kuuloista lapsiperhe arkea 🙂 Olenkin aina ihmetellyt mikä meillä oli vikana aikoinaan kun olin muksujen kanssa kotona kun ei ollut onnellista ja iloista ja ihanaa jatkuvasti 😀 Minusta on siis täysin normaalia että väsyy ja vituttaa välillä, oli koronaa tai ei, todella niin normaalia että lanttu meinaa välillä hajota yms. Kiitos tästä kirjoituksesta sinulle blogin pitäjä !

  • johanna
   Posted at 12:49h, 22 kesäkuun Vastaa

   Ai no sitten sä et ole tainnut kovin aktiivisesti tätä blogia lukea, rehellisesti olen kirjoittanut paljonkin jaksamisesta ja siitä kuinka välillä on tosi rankkaa lasten kanssa..

  • Suvi
   Posted at 10:27h, 23 kesäkuun Vastaa

   Olipas yllättävä kommentti tässä blogissa, koska Johanna on yksi harvoista jotka kirjoittaa myös arkisista kiukutteluista ja rään valumisista.

 • Päivi
  Posted at 12:02h, 24 kesäkuun Vastaa

  Samaa mieltä, että Johanna on niitä harvoja bloggaajia, jotka kirjottaa rehellisesti myös niistä vaikeista asioista kuten äidin hermojen menetyksestä jne. Tsemppiä Johanna! <3

 • neito
  Posted at 19:08h, 24 kesäkuun Vastaa

  Kyllä meitä on muitakin, jotka ihan kurkkua myötä kaikkea arki-juttuja…. Meillä molemmat lapset koulussa, ja oltiin koko kevät koko perhe etänä, mies ja minä edelleen. Miehen loma alkaa tämän viikon jälkeen ja itselläni ensi viikon jälkeen. Ja aivan poikki ja äreällä tuulella. Onneksi lapset tämän viikon isovanhempien kanssa mökillä, niin illat saanut olla pitkästä aikaa rauhassa. Mies lähtee lasten kanssa pariksi päiväksi ensi viikolla muualle, niin olo kyllä varmasti helpottaa tästä. Kaikki koronaan liittyvät väsähdys on tuntunut nyt kesällä, kevät meni jotenkin olosuhteiden pakosta. Luulenpa, että yleistä taistelu väsymystä on kyllä ihan yleensä ottaen liikkeellä…

 • Juhannus mökillä teki niin hyvää -Sydän vähän kallellaan
  Posted at 20:26h, 25 kesäkuun Vastaa

  […] teki niin hyvää. Nukuin sunnuntainakin päiväunet ja oli kyllä rentoa. Edellisen kirjoituksen kurkkua myöten täynnä tätä kaikkea jälkeen päätin jättää blogihommat hetkeksi ja pieni tauko teki hyvää. Se kun ei tarvitse […]

Post A Comment