Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Näin hoidamme parisuhdetta -Amalian harvinainen sairaus
 

Näin hoidamme parisuhdetta

Instagram

Oikeastaan joka ikinen ilta vietämme aikaa kaksin lasten käytyä yöpuulle. Tämä on tärkeää aikaa, tiedämme sen molemmat. Toisinaan raskaassakin pikkulapsiarjessa tulee kohdeltua toista kurjasti, mutta iltaisin tälläiseen ei yleensä tuhlaa aikaa. Iltaisin nautiskelemme rauhasta, kodista ja toisistamme. Myös ruoka kuuluu isona osana yhteisiin iltoihimme ja sarjat, joita tykkäämme molemmat katsella!

pusu-portailla

Ekat glögit!

Tottahan meillä on ihanaa yhdessä lasten ollessa hereilläkin enkä ole jatkuvasti se nalkuttava ämmä, mutta liian usein tähän kuitenkin sortuu. Luultavasti purkaa toiseen, siihen rakastamaansa ihmiseen omaa pahaa oloa ja ehkä välillä väsymystäkin.

pusu

Toivoisin Johnnylta edelleen enemmän hellyydenosoituksia arjen keskellä ja tästä olemme puhuneetkin, mutta kuka haluaa käydä halaamaan kiukkuista muijaa ja sitten kun halaakin, niin akka pyristelee kiukkuisena irti. Voi välillä ei ole helppoa olla nainen, mutta ei varsinkaan mies 😉

Arjessa ja elämässä yleensäkin pienet hipaisut voivat pelastaa koko päivän ja iso halaus antaa voimaa jaksaa. Hymyt ja suukot kuuluvat jokapäiväiseen arkeemme ja nämä ovat todella tärkeitä.

Pusu

Me myös juttelemme asioista ja olemme oikeasti kiinnostuneita toisistamme. Hurtti huumori on meidän juttu ja voimme heittää ronskia huulta toisistamme ja tiedämme, ettei kumpikaan loukkaannu.

Ihan arkisia pieniä juttuja kaikki nämä, mutta isoja sellaisia ja tunnen ja tiedän sen, että olen löytänyt rinnalleni sielunkumppanini, parhaan ystävän ja ihmisen, jolle voin kertoa ihan kaiken ja jota tulen rakastamaan loppuelämäni <3 Hymyile ny! Hymyile ny!

Muistatteko Te hoitaa parisuhdetta arjessa ja miten sen teette?

8 Comments
 • pilvi
  Posted at 20:36h, 03 marraskuun Vastaa

  Ihana teksti ja tuli niin tarpeeseen, kun on juuri riita päällä avomiehen kanssa! *tippa linssissä* joo eihän se ole helppoa olla mies, pakko myöntää, usein itsekin kaipaan halausta mutten sitten kuitenkaan suostu ottamaan sitä vastaan.. koitamme arkisin tehdä aina jotain pientä yhdessä, kuten kokata yhdessä tai valmiiksi toisiamme varten, hieroa toisiamme, katsoa yhteistä sarjaa, tai viettää media-vapaata aikaa. Tekee hyvää!

  • Johanna
   Posted at 20:18h, 05 marraskuun Vastaa

   Ihania yhteisiä juttuja <3 Kiitos kun kommentoit <3

 • mummi
  Posted at 20:52h, 03 marraskuun Vastaa

  Ihana kirjoitus ja paras toi vika kuva repesin niin ääneen nauramaan 🙂 Ootte niin rakkaita <3

  • Johanna
   Posted at 20:18h, 05 marraskuun Vastaa

   Hahhhaaa, ja sä myös äiti <3

 • Teresa
  Posted at 21:21h, 03 marraskuun Vastaa

  Heippa! Tätä postausta oli mukava lukea ja samaistuinkin moneen asiaan 🙂 Meiillä jokseenkin sama meininki. Varsinkin kun mies tulee töistä kotiin tuntuu, että aika usein aloitan nalkutuksen. Mikä toki on rasittavaa, mutta jotenkin varmaan alitajunnassa sitä huokaisee helpotuksesta kun toinen tulee apuun ja sitten se purkautuu niinkin hienosti kuin nalkuttamalla.
  Olen äärimmäisen kiitollinen miehelleni joka aina jaksaa olla ymmärtäväinen. Meillä menee tosi hyvin juurikin rajun huumorin avulla. Joka viikko molemmilla on omat vapaailtamme ja silloin yleensö urheilemme. Molemmat kannustamme omanajan tärkeyttä.
  Iltaisin katsomme tv-ohjelmia ja juttelemme päivän asioista. Se on rentouttavaa.
  Läheisyyttä; halauksia, pusuja jne. Näitä on paljon mutta ei mitenkään ällö paljon 😀
  Välillä pyydämme jonkun läheisen tai palkkaamme ihan hoitajan , jotta pääsemme vähän tuulettumaan, vaikkapa elokuviin tai syömään.
  Kaikkein ihaninta kuitenkin arjessa on olla lasten kanssa ja tehdä koko perheenä jotain kivaa vaikka ihan vain ulkoilla <3

  • Johanna
   Posted at 20:19h, 05 marraskuun Vastaa

   Juurikin näin, kiitos Teresa kun kommentoit <3 <3

 • Nina
  Posted at 18:43h, 04 marraskuun Vastaa

  Hieno kirjoitus! Koska olette menneet naimisiin? Johnny on kyllä noista kuvista kyllä miehistynyt!

  • Johanna
   Posted at 20:40h, 05 marraskuun Vastaa

   Kiitos paljon Nina <3 Me mentiin naimisiin 27.7.2013 eli kolme vuotta ollaan oltu naimisissa 🙂 <3 Hihii Johnny totes vanhentuneensa paljon näistä kuvista, kun postauksen julkaisin ja pyysin ensin häntä lukeman sen läpi 😉

Post A Comment

*

code