Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Rauhallisesta Nupusta villi kiipeilijä -Sydän vähän kallellaan
 

Rauhallisesta Nupusta villi kiipeilijä

Nuppu on hieman muuttunut parin viime viikon aikana. Tiedä häntä, mitä on tapahtunut, mutta muutos on aika hurja!

Meidän rauhallinen Nuppunen, joka vielä muutama viikko sitten peruutti kontaten alas muutaman sentin korkuisen patjan päältä, kiipeääkin nyt keittiöntuolien kautta keittiönpöydälle ja seisoo siinä ilkikurinen virne naamalla. Monesti hän alkaa pöydällä vielä hieman vauhdikkaammin käppäilemään ja sitten saa olla sydän syrjällään ja pelätä, että pieni tipahtaa ennen kuin saa napattua hänet turvallisesti maankamaralle. Olen miettinyt, josko ottaisin tuolit kokonaan pois pöydän ääreltä, mutta vielä ne on saanut olla.

kiipeilijä

Nupun ensimmäinen grillimakkara!

Sohvalle tyttö on oppinut kiipeämään jo ajat sitten ja oppinut siellä hienosti itsekseen olemaan, mutta nyt on yhtäkkiä alkanut juoksentelemaan sielläkin päättömästi. Välillä olen ihan huutanut kauhusta, kun olen säikähtänyt, että nyt se tippuu.

Eilen yllätin Nupun seisomasta tv-tasolla. Hän oli työntänyt tv-tason eteen nallekeinunsa ja sitä apuna käyttäen kiivennyt.

Toinen muutos rauhallisessa ja ennen suht hiljaisessa pikkuisessa tapahtuu, kun keskeyttää häneltä jonkin kielletyn puuhan. Hän avaa suunsa apposen auki ja karjuu niin, että nielurisat heiluvat. Karjaisun jälkeen hän alkaa itkeä ja tulee syliin.

Sellaisia uusia juttuja näin 1,5-vuoden iässä. Helpollahan olemme tämän neidin kanssa päässeet, kun muistelee miten pikkuisen Milon kanssa ei juuri hengähdetty.

Milohan kiipeili aikoinaan jatkuvasti ja joka paikkaan ja oli muutenkin hyvin vahdittava kaiken aikaa. Tässä otoksessa Milo on vasta 1,9 kuukautta ja kiivennyt keittiöntasolle! Tämän jälkeen oli tuolit lähteneet hetkeksi evakkoon 😉

kiipeilijä

Onko teidän taaperot kovia kiipeilemään?

3 Comments
 • Noora
  Posted at 14:27h, 01 huhtikuun Vastaa

  Meidän kolmesta pojasta keskimmäinen oli aivan mahdoton! Oppi kiipeämään portaat yläkertaan jo ennen kuin oppi konttaamaan. Ja pinnasängystä kiipesi pois 1v3kk iässä, eipä sitä sitten enää voinut käyttää… Keittiön tasoille kapusi aina kun silmä vältti. 😀 Ja mummolassa löytyi vessan lavuaarista istumassa 1v2kk iässä. Edelleenkään en käsitä miten sinne pääsi, kun vieressä ei ole mitään mistä olisi voinut ponnistaa. Pönttökin kauempana. Auton päältä löytyi kerran myös… Onneksi tästä on jo jokunen vuosi aikaa, kiipeilijä on nyt 8v ja järkeä päässä edes välillä. Haukkana sai olla vahtimassa ja silti aina sattui ja tapahtui. Toivottavasti Nuppu ei ihan mahdottomaksi ala. 😉 Milon touhuja on ollut niin mainio seurata, niin paljon on samaa kuin tuossa meidän keskimmäisessä menijässä.

 • lillamy
  Posted at 16:52h, 04 huhtikuun Vastaa

  Oho mikä muutos! 😀 Ihana Nuppu <3

  • johanna
   Posted at 13:10h, 05 huhtikuun Vastaa

   Joo yllättävä muutos toi etenkin, että ei osaa olla yhtään edes varovainen..

Post A Comment