Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Repsahdus syömisten suhteen -Amalian harvinainen sairaus
 

Repsahdus syömisten suhteen

Mä olen taas repsahtanut syömisten suhteen. Miten onkaan mieli tehnyt pakastepizzaa iltaisin ja jatkuva kaappien koluaminen tuntuu ottaneen vallan. Eilen illalla ei ollut kaapeissa enää mitään muuta jäljellä kuin poppareita ja niitähän mä sitten vedin pussillisen.

Nyt en ole hetkeen käynyt vaa-alla enkä siis tiedä onko painoa tullut jo useampikin kilo takaisin. Maaliskuun alussa aloitin Detoxin 20 päivän puhdistuskuurin ja pääsin tällä irti sokerikoukusta, turvotuksesta ja muutamasta kilosta. Olo oli kuurin jälkeen aivan mainio ja vielä kesällä otetussa kuvassa vartalo näyttää oikein hyvältä.

kesäkunto

Mutta mitä onkaan tapahtunut nyt. Hiljalleen olen ajautumassa samaan vanhaan, mutta onneksi en sentään vielä ole siinä jamassa, että suklaalevy menisi illassa! Porsastelua on kuitenkin ollut, mutta hei nyt mä olen myös ihan vähän liikkunut.

liikunta

Siskoni on saanut mut innostumaan lenkkeilystä. Ihan vaan sellasta reipasta kävelyä, mutta kyllä siinä on aina tunnin verran tullut talsittua. Lenkki tekee hyvää myös mielelle ja on mukava päästä karkaamaan hetkeksi kotiympyröistä. Ja jotta ette luule musta nyt ihan liikoja, niin olen käynyt lenkillä vasta alle kahden käden sormien verran. Näistä kahtena kertana olen lämmittänyt lenkin jälkeen pakastepizzan ja nauttinut sen hyvin mielin. Siskoni ei voinut ymmärtää mua, kun satuin puhumaan lenkin aikana iltapala pizzasta, mutta ihme kyllä ei ihan maanrakoon mua haukkunut, vaan totesi ystävällisesti, että paremmalla mielellä sä sen pizzan voit syödä, kun oot liikkunut!

Tällä hetkellä mä olen jo kyllästynyt tähän pakastepizzaan ja uutena herkkuna olen napostellut välillä juustoja. Ai ai näistäkään ei suonet kyllä tykkää, mutta jotenkin olen antanut itseni repsahtaa, sillä olin saanut kolesterolini laskemaan ihan hirmuisesti. Vielä siinä on kuitenkin tiputtamista ja näihin huonoa kolesterolia nostaviin ruokiin ei todellakaan saisi palata tai ainakaan liiaksi niitä napostella.

Myönnän, että tein äskettäin toiseen kertaan tämän Detoxin puhdistuskuurin, mutta tällä kerralla minulta ei löytynyt lainkaan itsekuria ja homma meni ihan reisille.

Täytynee nyt taas yrittää tsempata itseäni syömisten suhteen ja ainakin jatkaa tätä lenkkeilyä!

Mites muiden liikkumiset ja syömiset? 😉

8 Comments
 • Jaana
  Posted at 07:36h, 25 syyskuun Vastaa

  Välillä kuuluu herkutella. Itse noudatan kehokuurilla saatua ruokailurytmiä, herkkupäivien jälkeen voi taas nollata kehonsa syömällä oikein. Tähän kuuluu tukena Fitlinen tuotteet, mitkä auttaa makean himoon ym.

  • Johanna
   Posted at 08:08h, 25 syyskuun Vastaa

   Mulla se alkaa lipsumaan taas joka iltaiseksi.. Hienolta kuulostaa sun syömishommelit! <3

 • lillamy
  Posted at 18:04h, 25 syyskuun Vastaa

  Mä oon yrittänyt ottaa itseäni niskasta kiinni ja vähentää herkuttelua ja lisätä liikkumista, mutta vielä en ole kovin pitkällä tässä! 😀 Vaalean leivän olen vaihtanut tummaan, lisännyt kasvisten määrää, vähentänyt sokeristen ja rasvaisten herkkujen mättämistä ja keskittynyt juomaan tarpeeksi vettä. Karkkia olen syönyt viimeisen kuukauden aikana lisäksi vaan muutaman, mikä on huikea ero mun kohdalla entiseen verrattuna 😀 Ruoka ja herkut kun on mulle niin tärkeitä, niin vähentämisen tuska on ollut välillä kova ;D Tilasin kyllä hienot lenkkaritkin, mutta ne on olleet vasta kerran jalassa ja odotelleet sen jälkeen eteisessä mun (toivottavasti pian) heräävää innostusta lenkkeilyyn. Vitsi kun olisi lenkkikaveri, niin tulisi varmaan helpommin lähdettyä liikkeelle 🙁 Ja tiedän että tää on tätä perus selittelyä taas, sillä voinhan mä kuunnella vaikka musiikkia lenkillä, jotenkin vaan tulee niin helposti keksittyä noita tekosyitä! 😀

  • Johanna
   Posted at 09:22h, 28 syyskuun Vastaa

   Kuulostaa oikeesti tosi hienolta, hyvä sinä!!! <3 🙂 Hehe kyllä se innostus sieltä saattaa tulla, mutta onhan toi ruokahommeli jo hieno alku! Lenkkikaveri on kyllä kiva, koska siinä saa juteltua samalla niin se on jotenkin tosi terapeuttista <3

 • Eija
  Posted at 22:15h, 25 syyskuun Vastaa

  Niin eikö olekin kummallista että hyvät syömistavat aina lipsuvat vaikka olo on ihana silloin kun syö terveellisesti ja liikkuu säännöllisesti. Se vaan on niin tuiki inhimillistä koska syöminen on ihanaa – sosiaalinen syöminen vielä ihanampaa ja ruoka ja herkut on vaan niin hyviä. Mutta usko pois – sanon tämän kokemuksen syvällä rintaäänellä-näitä puhtipiikkejäkin onneksi tulee aina mässäilyjaksojen välillä 😀 Aivan hillittömiä ja pitkäkestoisia herkkukausia kannattaa yrittää tosissaan välttää sillä valitettavasti se “sekunti suussa – vuosi vyötäröllä” pitää kyllä paikkansa. Mutta näytät kuvissa tosi kauniilta ja sutjakalta ja kun olet vielä niin touhukas niin tuskinpa sinusta tulee pullukkaa (vaikka ei pullukoissa mitään vikaa ole <3)

  • Johanna
   Posted at 09:28h, 28 syyskuun Vastaa

   Joo syöminen on vaan niin ihanaa tosiaan!! 🙂 Hihhiiii joo touhukas oon, mutta kyllä tässä massua jo alkaa vähän olla 😉

 • bansku
  Posted at 17:44h, 26 syyskuun Vastaa

  Mulla on ollut elokuun alusta asti sellainen sääntö, että en osta herkkuja muuten vaan, vain ainoastaan, jos on jokin syy esim. jotkut juhlat yms. Eli en ole missään totaalilakossa, ja voin ottaa, jos joku tarjoaa, mutta itse en ostele huvikseni ? Ja tämä on pitänyt mulla kyllä aika hyvin, vaikka täytyy myöntää, että seuraavia juhlia odotan jo kuin kuuta nousevaa… ? Sen sijaan liikkumisen suhteen mulla ei ole koskaan ollut mitään ongelmaa. En omista autoa, joten kuljen kävellen tai pyörällä kesät talvet. Harrastan kestävyysjuoksua, ja aloitin tänä syksynä vielä salitreenitkin ? Ja lisäksi mulla on vielä koira, joka pitää huolen siitä, että liikuttua ja ulkoiltua tulee päivittäin ?

  • Johanna
   Posted at 09:29h, 28 syyskuun Vastaa

   Hieno sääntö, mahtavaa!! Toi sun liikkuminen kuulostaa ihanan ahkeralta <3 <3

Post A Comment

*

code