Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Seitsemäs kummilapsi -Amalian harvinainen sairaus
 

Seitsemäs kummilapsi

Kukkuluuruu ja kivaa lauantaita! Tällä hetkellä meillä palaa kämpässä monen monta kynttilää, Milo työntelee tuossa nukenvaunuja, jorisee leikkipuhelimella ja metsästää peikkoja. Amalia taas on ystävänsä kanssa uittamassa petsejä kylppärissä ja Johnny katselee toisella silmällä telkkua ja vahtii toisella toivottavasti Miloa.

Mä kirjoitin juuri yhden postauksen ensi viikolle ja nyt valmistuu tämä teksti.

kummitäti

Johnny lähti eilen aamusta normaalisti töihin ja jo puoliltapäivin heillä alkoi pikkujoulut. Äijä kotiutui vasta tänään tuossa puoli neljän pintaan, joten pitkäksi meni. No ei vaiskaan, olivat hotellissa yötä ja eihän sitä Helsingistä aamusta kotiin parane ajella, jos on hurvitellut yömyöhään.

Mä olen ollut siis yksin lasten kanssa ja eilinen päivä oli melkoisen touhukas. Aamusta lähdettiin rauhallisten aamutoimien jälkeen avoimeen päiväkotiin, jossa oli todella kivaa ja sieltä nappasin serkkuni tytön mukaan sekä myös hänen veljensä eskarin puolelta. Vein lapsikatraan leikkipuistoon ja tämän jälkeen tallustelimme Hesburgeriin syömään. Lapset olivat innoissaan koko ajan ja kaikki meni oikein hyvin, vaikka jokainen mukula aika vilkas onkin. Juttua näillä kaikilla riittää myös, joten hetken hiljaisuutta ei todella ollut. Syönnin päälle leikimme vielä tovin aikaa leikkipaikalla, jonka jälkeen nakkasimme lasten pikkuserkut omaan kotiin. Näiden mukuloiden pikkuisin pikkuveli on mun kummipoika, mutta hän ei vielä tohdi äidistään irrottautua ja lähteä tätinsä matkaan. Ehkä sitten joskus, toivottavasti!

Mä olen tosi kiitollinen mun kaikista kummilapsista, ja vaikka ihan jokaisen kanssa ei tule nähtyä näin tiivisti, kuin tämän pikkumiehen, niin jokainen on mulle kuitenkin todella tärkeä ja rakas. Hetki sitten saimme Johnnyn kanssa ihanan pyynnön saada olla ystäväpariskuntamme ensi vuoden puolella syntyvän lapsen kummeja ja tämä pikkuruinen tuleekin olemaan mun seitsemäs kummilapsi. Saa nähdä tuleeko joukkoon toinen tyttö, vai jatketaanko melkoisella poika klaanilla. Väliäkös tuolla, yhtä ihania kaikki!

Musta on kunnia toimia kummina ja se hetki, kun kummiksi pyydetään on aina melkoinen tunteiden myllerrys. Joka kerta sitä liikuttuu tästä kunniasta. Mulla on itsellä aivan ihana kummitäti, joka on isäni sisko ja hän on ollut mun elämässä aina ja on mulle kuin toinen äiti.

kummitäti

Huomenna onkin isänpäivä ja me ollaan isille askarreltu ja ostettu kaikkea kivaa! Aamulla herätään rakas iskä herkullisella aamupalalla ja lasten ilon kiljahduksilla, suukoilla ja haleilla <3 Sellasta tänne, ihanaa iltaa kaikille <3 Niin ja hei kertokaahan onko teillä lukijoilla kummilapsia?

18 Comments
 • Nimetön
  Posted at 20:19h, 11 marraskuun Vastaa

  Mun mielestä kirkon pitäisi ehdottomasti lanseerata kummien päivä. Meillä on jo isänpäivää, äitienpäivää ja ystävänpäivää, mutta kummiuden ihanaa profiilia soisi kyllä myös nostettavan. Ja juhlittavan.
  Itselläni on kolme kummipoikaa. Omilla lapsillani yhteensä kahdeksan kummia. Pidän tärkeänä, että olemme säännöllisesti yhteydessä lasten kummeihin. Lähettelemme kuvia ja kuulumisia, vaikka ei etäisyyksiin vuoksi usein nähtäisikään.
  Omia kummilapsiani pyrin muistamaan myös useamman kerran vuodessa. Nimipäivien ja syntymäpäivien kanssa olen vähän huono, joten yleensä yritän yllättää ihan arkisia päivinä vaikka postipaketilla.

  • Johanna
   Posted at 10:18h, 13 marraskuun Vastaa

   Totta <3

 • Ulla - Kadun aurinkoisella puolella
  Posted at 22:21h, 11 marraskuun Vastaa

  Mulla on neljä kummilasta. Vanhin on 8v ja nuorin 1v3kk. ?

  • Johanna
   Posted at 10:17h, 13 marraskuun Vastaa

   <3

 • Suvi
  Posted at 12:33h, 12 marraskuun Vastaa

  Mulla on kaksi kummipoikaa, kohta 6 vuotias ja toinen kohta 2kk, jonka ristiäiset oli eilen 🙂

  • Johanna
   Posted at 10:17h, 13 marraskuun Vastaa

   Ui ui, ihanaa <3

 • Jenni
  Posted at 18:37h, 12 marraskuun Vastaa

  Mulla on yksi ihana kummipoika. Poitsu on vasta täyttänyt 3vee. Olen mielestäni onnekas ja etuoikeutettu että saan olla kummitäti ?.

  • Johanna
   Posted at 10:15h, 13 marraskuun Vastaa

   <3

 • Emminkemmi
  Posted at 09:08h, 13 marraskuun Vastaa

  Oletteko laittaneet kotiin jo joulun vaikka jouluun aikaa 6viikkoa.

  • Johanna
   Posted at 10:15h, 13 marraskuun Vastaa

   Pikkusen joo, mutta tontut saavat vielä odotella viikon verran ainakin 🙂

   • Emminkemmi
    Posted at 15:00h, 13 marraskuun Vastaa

    Eikö ole liian aikaista laittaa jo jouluvalot ja muut koristeet? Toitte varmaan kuusenkin jo?

    • Johanna
     Posted at 20:16h, 13 marraskuun Vastaa

     Taisit huomata eilisestä instavideosta, että otettiin joulukoristeet ullakolta esille, jotta lapset saavat niitä katsella. Jouluvalot laitettiin eilen ulos ja sisällä on tähti ja sydänvalo ollut jo pari viikkoa. Muut koristeet saavat vielä odotella hetken aikaa, mutta kyllä mä olen tykännyt joulua alkaa laittamaan jo marraskuun lopussa tai ihan joulukuun alussa, kun lapset ovat siitä niin tohkeissaan ja mä myös <3

 • Emminkemmi
  Posted at 09:58h, 13 marraskuun Vastaa

  Kuinka monta kummilasta teilä on miehesi kanssa yhteisiä?Minulla ei ole vielä kummilapsia.Mutta miehelläni on yksi

  • Johanna
   Posted at 10:15h, 13 marraskuun Vastaa

   Neljä yhteistä ja myös tästä seitsemännestä on tulossa yhteinen <3

 • Maria
  Posted at 22:32h, 13 marraskuun Vastaa

  Katsoin jo oktoberfest kuvan postauksesta että sulla on ihanan värinen tukka! 🙂 Värjäätkö itse vai kampaajalla? Kertoo varmasti paljon luonteestasi kun sua on noin usein pyydetty kummin luottotehtävään <3

  • Johanna
   Posted at 07:53h, 14 marraskuun Vastaa

   Käyn kampaajalla, mutta en säännöllisesti ja aina laitatan vaaleita raitoja. Kotona käytän silver hoitoainetta, joka kirkastaa ja välillä teen sellasen sitruunahoidon hiuksille ihan vaan sitruunamehua päähän vaikuttamaan, se kirkastaa tosi hyvin vaaleita hiuksia.

   Aww en kestä, kiitos ihan hirmuisesti kauniista sanoistasi Maria <3 <3

 • lillamy
  Posted at 16:30h, 18 marraskuun Vastaa

  Sä olet varmasti aivan mahtava kummitäti, ei ihme että olet saanut kunnian toimia kummina jo noin monelle <3 Ja niin eläväisesti kerrottu taas touhuistanne, isänpäivä oli varmasti ihana myös <3

  • Johanna
   Posted at 10:36h, 19 marraskuun Vastaa

   Kiitos ihana <3 <3

Post A Comment

*

code