Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Yksin lasten kanssa -Amalian harvinainen sairaus
 

Yksin lasten kanssa

Heippahei lukijat ja mukavaa viikonlopun alkua! Me ollaan oltu lasten kanssa kolmisin tiistaista asti, sillä isi on ollut työmatkalla Saksassa. Tänään saamme kuitenkin isin kotiin ja odotamme kaikki innolla. Lapset odottavat ehkä enemmän tuliaisia, mutta toki iskää myös!

Päivät ovat menneet vauhdikkaasti ja touhua on ollut paljon. Lapset viettivät yhden mummilapäivän ja heitä päivällä hakiessa luvassa oli yllätys, sillä olin hakenut mukaani siskoni lapset ja vein sitten nämä neljä ihanaa ipanaa HopLoppiin. Siellä vierähtikin leikkiessä loppupäivä ja iltahommiinhan sitä kotona saimme ryhtyä.

Lapset ovat nukkuneet nyt isin poissa ollessa meidän vanhempien sängyssä ja on aivan ihanaa, kun pienempi haluaa nukkua yönsä kainalossa ja isompi pitää kädestä. Nukkuvia lapsia on mieletön katsella ja he ovat suloisinta maailmassa.

Lasten nukahdettua hiivin huoneesta olohuoneen puolelle, vaikka tosin eilen vain noin vartiksi, sillä väsy iski äitiinkin. Ehkä tämä johtui edellisillan valvomisesta, kun lätkä oli katsottava.

arki

Kovin sitä itsekin odottaa Johnnya kotiin ja kaveria illoiksi. Tänään on ohjelmassa Vain elämää ja oloilua vain toisen kainalossa. On tosi kiva, että on viikonloppu edessä.

arkiJeee tänään isi tulee kotiin!!

Tänään olimme lasten kanssa avoimessa päiväkodissa ja oli ihana nähdä muutamaa ystävää siellä ja tietysti tuttuja opettajia. Tarjolla sattui olemaan vohveleita, joten pääsimme hieman herkuttelemaankin! Eilinen päivä meni ulkoillessa ja aamupäivällä Milo sai ystävänsä kylään. Tällä perheellä oli myös vauva mukana, josta Amalia oli aika tohkeissaan. Amalia toivoisi ihan hirmuisesti pikkusiskoa ja olisikin ihan varmasti mahtava apu ja kultainen isosisko.

Vielähän tuo vauvakuume jäytää ja pahenee vaan, mutta olen pitänyt nyt pienempää hälyä asiasta. Aika näyttää, mutta toivosta en ole luopunut enkä ennen vaihdevuosia sitä tuskin teekään.

arki

Sunnuntaina on äitienpäivä ja Johnnyn äiti on kutsunut meidät heille syömään iltapäivällä. Amalia on piilotellut kerhossa tehtyjä äitienpäivälahjoja ja saa nähdä muistaako hän missä kaikkialla niitä on. Ihana sunnuntaiaamu siis tiedossa, tämä äiti odottaa jo kovin.

Huomenna lähdemme Porvooseen kummipoikani syntymäpäiville ja vinkatkaa ihmeessä jos on jotain kivaa ruokapaikkaa, jota suosittelisitte, kun kävästään varmasti jossain syömässä ennen juhlia! Plussaa tai aika lailla pakollinen ravintolassa olisi jonkunmoinen leikkipaikka.

Ihanaa viikonloppua murut <3

No Comments

Post A Comment