Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Lapsiperhe-elämä voi olla ihanaa -Sydän vähän kallellaan
 

Lapsiperhe-elämä voi olla ihanaa

Olen kirjoittanut aika avoimesti meidän perheen elämästä jo yli seitsemän vuoden ajan. Mukaan on mahtunut lukuisia kirjoituksia arjesta ja juhlasta, iloista ja isoista suruista. Olen ollut aina avoin ja kirjoittanut paljon omasta kipakasta temperamentistani ja siitä, että välillä mulla menee miehen ja lasten kanssa kuppi täysin nurin ja koen tästä syyllisyyttä.

Tiedän kuitenkin olevani hyvä äiti ja tiedän myös sen, että se välittyy teille lukijoille kuinka tärkeä ja rakas perheeni mulle on. Mä rakastan lapsiperhe-elämää ja lapset ja perhe ovat mulle kaikki kaikessa.

perhe-elämä

Iina kirjoitti blogiinsa postauksen: Lapsiperheet ovat onnellisia ja voivat hyvin, ja tämä postaus herätti mussakin halun kirjoittaa aiheesta.

Meidän perhe on myös hyvin onnellinen ja samoin mun ja Johnnyn parisuhde voi oikein hyvin. Ei meillä ole ikinä ollut mitään isoa riitaa, vaikka yhteiseloa on takana jo 17-vuotta. Toki pienistä, monesti täysin tyhjänpäiväisistä asioista kinataan ja mä nalkutan ja huudan välillä. Mutta pääasiassa ollaan onnellisia ja rakastetaan toisiamme valtavasti.

Musta on aivan ihanaa, että meillä on pieniä lapsia, vaikkakin Amalia ja Milo tuntuvat jo yllättävän isoilta ja mietin tosi usein, että onneksi meillä on pikkuinen Nuppu. Toki Amalia ja Milo ovat vielä pieniä, mutta alkavathan he olla jo paljon kavereiden kanssa ja ovat muutenkin omatoimisia monessa asiassa.

perhe-elämä

Ei pienten lasten kanssa ole aina väsyttävää tai uuvuta ja masennuta pikkulapsiaikana. Mä olen uuvahtanut jokaisen lapsen kanssa, mutta sitten taas avun kanssa keräillyt voimia takaisin ja tästä huolimatta ollut onnellinen enkä ole ikinä ajatellut katuvani lapsiani.

Amalia, Milo ja Nuppu ovat mulle elämän tarkoitus ja tekisin heidän puolesta mitä vain. Lapset saavat hymyn kasvoille ja heitä seuratessa sydän pakahtuu onnesta ja mietin joka päivä kuinka onnellinen ja kiitollinen heistä jokaisesta olen. Sanon tämän joka päivä monta kertaa ääneen lapsille ja lähes joka ilta Johnnyllekin lasten nukkuessa jo yöunta  ja mies nyökyttelee siinä sitten olevan samaa mieltä. Eilen yhden mun seuraaman ihmisen insta stoorissa kuului ihan pikkuisen vauvan itkua ja Johnny sanoi, että kyllä kuulee että on tosi pienen vauvan itku ja kuulostaahan se ihanalta. Johnnyn sanomana tämä tuntui jotenkin niin ihanalta enkä olisi ehkä Johnnylta odottanut tälläistä kommenttia.

perhe-elämä

Tykkään tosi paljon meidän arjesta. Meillä on mukavat rutiinit, mutta paljon vapaa aikaa. Me tehdään kivoja asioita yhdessä koko perhe ja saatetaan ex tempore lähteä uimahalliin koko porukka tai päättää hakea lemppari ravintolasta ruokaa kotiin. Nautitaan yhdessä tehdyistä jutuista valtavasti ja koko perheen yhteinen pyörälenkki/kävelylenkki tai ihan vain yhdessä koko perheenä sängyssä oleskelu ja jutustelu on ihan parhaita juttuja. Sellainen kaikkien yhteinen läsnäolo on niin ihanaa ja tärkeää ja antaa hyvää mieltä ihan hirmuisesti ja näinä hetkinä olen onnellisimmillani.

Multa on hetki sitten kysytty olenko mä tyytyväinen mun saavutuksiin ja hitsi vie tottakai olen. Mulla on aivan ihana ja rakastava perhe ja olen saanut olla kotona lastemme kanssa ihan pian kahdeksan vuotta. Tämä on ollut mulle tärkeää ja me olemme halunneet perheenä tehdä tämän valinnan. Mä olen saanut toteuttaa itseäni blogin kautta ja kirjoittaminen on ollut mulle tärkeä oma juttu tässä pikkulapsivuosien ajan.

Ei sitä aina tarvitse olla hienoa ammattia tai uraa luoda upeasti, vaan voi olla näinkin erittäin tyytyväinen saavutuksiinsa enkä tunne itseäni yhtään huonommaksi kuin muut, vaikka kotona olenkin ollut ja aion olla vielä useamman vuoden.

Mä olen siis hyvinkin tyytyväinen ja onnellinen juuri näin ja musta meidän elämä lapsiperheenä on todella ihanaa <3

perhe-elämä

Jaetaan hieman positiivisia ajatuksia perheistä, joten kertokaa miksi te rakastatte omaa perhettänne? <3

19 Comments
 • Titiuu
  Posted at 23:34h, 29 tammikuun Vastaa

  Ihana kirjoitus ❤

  • johanna
   Posted at 10:33h, 30 tammikuun Vastaa

   Voi kiitos <3 <3

 • Nimetön
  Posted at 05:02h, 30 tammikuun Vastaa

  Lapset ja perhe eivät ole uraa pois sulkevia asioita.
  Itse olen 40, minulla on kolme lasta, joiden kanssa olen ehtinyt olla yhteensä kymmenen vuotta kotona. Se on varmaan enemmän kuin keskimäärin oletetaan, mutta hyviä vuosia kaikki. Esikoisen nyt lähestyessä täysi-ikäisyyttä olen myös ehtinyt saavuttaa urallani kaiken sen, mitä siitä osasin koskaan haaveilla. Olen suorittanut haluamani tutkinnon yliopistossa ja saanut vakituisen työpaiikan. Työelämässä ehdin olla vielä ainakin sen 25 vuotta, joten vaikka olen ollut lasten kanssa paljon kotona, ehdin varmasti vielä tehdä myös ihan riittävästi myös töitä kodin ulkopuolella.

  Ehkä onni tulee meillä siitä ajatuksesta, ettei kaiken tarvitse mahtua elämään yhtä aikaa. Emme toki voi tietää, milloin kukin täältä lähtee, mutta noin keskimääräisesti arvioiden, aikaa kyllä on. Kaiken ei tarvitse tapahtua siinä 20 ja 30 ikävuoden välillä.

  Jos raskaana oleminen, synnytys tai elämä pienen lapsen kanssa olisi niiiiin kamalaa, miksi kukaan meistä koskaan ha kkisi vielä sitä toista, saati kolmatta lasta? Kuitenkin meistä jokainen tietää ja tuntee varmasti perheitä, joissa on ainakin se kaksi lasta.

  • johanna
   Posted at 14:17h, 05 helmikuun Vastaa

   <3

 • Eija
  Posted at 10:57h, 02 helmikuun Vastaa

  Kiva lukea teidän arjesta. Olette ihana lapsiperhe ja ihan huippu että sinulla on mahdollisuus taloudellisesti olla kotona lasten kanssa. Olet myös äitinä tosi rohkaiseva esimerkki<3

  • johanna
   Posted at 14:16h, 05 helmikuun Vastaa

   Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi Eija <3

 • lillamy
  Posted at 15:22h, 02 helmikuun Vastaa

  Ihanasti kirjoitettu <3

  • johanna
   Posted at 14:16h, 05 helmikuun Vastaa

   Kiitos ihana lillamy <3

 • Lukija
  Posted at 19:23h, 02 helmikuun Vastaa

  Mainitsemaasi Iinan blogia on toisinaan hankala ottaa tosissaan, kun kyseisestä blogista ja somesta saa sen käsityksen että heidän arkensa on ihanaa vaaleanpunaista hattararuusuilla tanssimista 24/7 eikä erimielisyyksiä ole kenelläkään koskaan. Ei se, että lapsiperheessä myös kiukutellaan, uhmataan, riidellään ja huudetaan automaattisesti tarkoita, että elämä olisi onnetonta! Nehän ovat vaan osa normaalia elämää.

  Tykkään tän sun blogin elämänmakuisuudesta ja siitä, miten kuvailet perheesi arkea kaikkine rosoineen ja ilon hetkineen ja miten selvästi nautit lapsiperhe-elämästä!

  • johanna
   Posted at 14:16h, 05 helmikuun Vastaa

   Aww kiitos sanoistasi <3

  • Nimetön
   Posted at 16:06h, 09 helmikuun Vastaa

   Iinan blogi on ihan huippu myös! Tuskinpa vaan kukaan vuodesta toiseen jaksaisi teeskennellä positiivisia ajatuksia. Eivätköhän ne ruoki itse itseään.

   • johanna
    Posted at 15:20h, 11 helmikuun Vastaa

    <3

 • bansku
  Posted at 15:21h, 03 helmikuun Vastaa

  Ihanaa lukea tällaisia hyvän mielen juttuja lapsiperhearjesta, kun nykyään kuulee niin usein puhuttavan vain siitä, miten raskasta se on 🙁 Tietysti ihmiset kokevat asiat eri tavalla ja lapsetkin ovat erilaisia, mutta välillä mietin liiottelevatko jotkut hieman sitä lapsiperhearjen rankkuutta, jos nyt puhutaan ihan tavallisesta lapsiperheestä, jossa terveet lapset… Meidän äitimme on aina sanonut, että se aika, kun olimme pieniä on ollut hänen elämänsä parasta aikaa ja niin haluaisin uskoa itsekin, että se paras olisi mullakin vielä edessä lapsen/lasten myötä 🙂 Toki elämä ilman lapsiakin on ollut ihan kivaa tähän asti, mutta aina olen kuitenkin tiennyt lapsia haluavani 🙂

  • johanna
   Posted at 14:15h, 05 helmikuun Vastaa

   <3

 • Suvi
  Posted at 23:27h, 09 helmikuun Vastaa

  Oon seurannut blogia siitä asti, kun Amalia oli vasta taapero eikä Milosta tietoakaan, ja teidän rakastava, iloinen ja aito perhe-elämä on mun tavoitetila omaan tulevaisuuteen. <3

  • johanna
   Posted at 15:20h, 11 helmikuun Vastaa

   Awww niin kauniisti ja ihanasti sanottu kiitosss <3 <3

 • Liljaani
  Posted at 02:40h, 10 helmikuun Vastaa

  Heh, varo vaan, kohta se onkin Johnny joka ehdottaa neljättä XD

  • johanna
   Posted at 15:19h, 11 helmikuun Vastaa

   Hahhhhaaa totta 😉

 • Vuosi 2020 lempparikuvat ja postaukset -Sydän vähän kallellaan
  Posted at 20:54h, 10 tammikuun Vastaa

  […] postaukseksi valitsin lapsiperhe-elämä voi olla ihanaa. Tämä on tärkeä aihe. Ei pienten lasten kanssa ole aina väsyttävää tai uuvuta ja masennuta […]

Post A Comment