Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2851

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2855

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/670df0887837b9922f20cf65f9464851/web/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708
Silmäklinikalla ja muita kuulumisia -Amalian harvinainen sairaus
 

Silmäklinikalla ja muita kuulumisia

Huh huh koskahan viimeksi olen päivitellyt perheemme kuulumisia, siitä on aikaa.. Tällä kertaa siis luvassa höpinöitä meidän touhuista viime päivinä ja kuvituksena hieman huonolaatuiset kännykuvat! Amalian kerhon joululoma on nyt ohi ja yksi kerhopäivä on jo takana. Amalialle tärkeä kerhotäti oli palannut töihin noin puolen vuoden poissaolon jälkeen ja tämä oli Amalialle aivan mielettömän ihana yllätys. Oli ihana kuulla Amalialta kerhon jälkeen kuinka hän jo odottaa seuraavaa kerhopäivää. Meillä kun kerhoon ei juosta aina innosta hihkuen, kun kotona olisi vaan muka kivempi äidin kanssa. Amalia tykkää olla kerhossa, ja hänestä pidetään siellä hyvin paljon, mutta kumma kyllä jos tyttö saisi valita hän olisi kotona. Amalia on käynyt kerhoa jo kaksi vuotta ja tämä on ollut oikein hyvää harjoitusta esikoulua ja koulua varten, kun päiväkotiarkea ei ole takana lainkaan.

Pulkkamäkeen!

Pulkkamäkeen!

Kiikkumassa!

Kiikkumassa!

Kotona Amalialla on ollut aika paljon Iida serkku leikkimässä ja naapurintyttö myös ja tytöillä on kyllä mainioita leikkejä. Avoimissa päiväkodeissakin olemme ehtineet vierailla näin joululoman jälkeen, ja se on ollut kivaa! Milo tykkää leikkiä avoimissa päiväkodeissa ja mennä paahtaa itsekseen tai muiden kanssa eikä välitä lainkaan odottaa äitiä. Amalia ei taas veljensä lailla päässyt leikkifiilikseen “ei niin tutussa avoimessa” ja oli hyvinkin takertuvainen äidistä.

leikkipuisto

Ota heti tää hattu auki!!!

Ota heti tää hattu auki!!!

Juntti mama!

Juntti mama!

Perjantaina Amalialla oli silmäklinikalla kontrolliaika ja silmänpaineet olivat todella hyvät. Olimme jo viikko ennen lääkäriaikaa lopettaneet yhden Amalian ilta silmätipoista ja nyt paineen oltua hyvä saamme luopua tästä tipasta. Aika hurjaa, että Amalian silmänpaineen hoitoon on käytössä enää kaksi eri tippaa! Silmä näytti muutenkin oikein hyvältä ja näkö oli hyvä. Ja seuraava kontrollikin on vasta 4 kuukauden päästä!

Silmälääkärin jälkeen isi tiputti meidät HopLoppiin ja lähti itse sorvin ääreen. Näin isin ei tarvinnut suhata edestakaisin Lohja-Helsinki väliä. Milo oli HopLopissa hyvin villi enkä meinannut pysyä pojan perässä. Ja perässähän on pysyttävä ettei satu isompia haavereita. Heti sisälle päästyämme Milo otti ja lähti ja juoksi HopLopin toisessa päässä olevalle autoradalle ja me Amalian kanssa juostiin perässä, kun heikkopäät ettei pieni jää autojen alle.

Vietimme HopLopissa reilu viisi tuntia, joten ymmärrätte varmasti, että kuntoilustahan tuo äidillä kävi. Emme ottaneet rattaitakaan mukaan, sillä eihän Miloa olisi päiväunille siellä saanut, joten hän nukkui sitten vasta kotimatkalla. Ruokailu sujui kivasti ja tykkäsimme kaikki snack korin antimista. Iltapäivästä murut saivat valita vielä jätskit ja äiti sai juoda kupin kahvia!

leikkipuisto

leikkipuisto

Eilen lähdimme aamusta pulkkamäkeen ja leikimme samalla mäen vieressä olevassa leikkipuistossa. Perheen yhteinen ulkoilu on aina kivaa ja palasimme kaikki hymyssä suin kotiin. Tapaturmilta emme toki välttyneet, sillä molemmilta lapsilta aukesi huuli. Milosta emme edes tiedä mitä hänelle kävi eikä poika olkiaan kohauttanut, mutta Amalia kaatui pulkalla rohjettuaan lopulta laskemaan yksin. Kaksi laskua sujui hienosti, mutta kolmas ei. Noh tekevälle sattuu, ja toivotaan, että tyttö uskaltautuu vielä laskemaan itsekseen.

Tänään olimme leikkimässä tenavatohinoissa, joita järjestetään Lohjalla kerran kaksi kuussa. Nämä ovat kivoja koko perheen touhuja ja lapset saavat mukavasti temmeltää ja liikkua!

Nyt isi lähti Amalian, Eemin, Iidan sekä siskoni miehen kanssa luistelemaan ja minä jäin vahtimaan Milon unta. Amaliaa jännitti luistelemaan lähtö eikä ihme, sillä neiti on ollut luistelemassa ainoastaan kerran. Heh täällä siis tälläinen oikein talviurheilija perhe 😉

Aikas kivoja juttuja ollaan puuhailtu! Mukana on ollut kivojen juttujen lisäksi rutkasti uhmaraivoa ja äidiltä hampaiden kiristelyä eli ei täällä mitään hattaraa ainoastaan ole ollut.
Elämää ei sen enempää <3 Mukavaa sunnuntaina murut! <3

12 Comments
 • Ensku
  Posted at 14:40h, 15 tammikuun Vastaa

  Amalia syntynyt 31.1.?Juhliteko koska Amalian synttäreitä?Voisitko näyttää teidän makkarin ja,lastenhuoneet? Voisitko tehä postauksen teidän arki ruokailusta,mitä syötte arkena ja viikonloppuisin?

  • Johanna
   Posted at 17:59h, 17 tammikuun Vastaa

   Jep sillon just 🙂 Siinä viikonloppuna juhlitaan ennen syndepäivää! Makkarista oon jo muutamia kuvia napsinut, mutta lisää taidan ottaa ja vielä on ihan vähän keskeneräisyyttä Ampsun huoneessa ja Milon huonetta ei olla vielä rempattu lainkaan, mutta juu tulossa on ainakin nyt se meidän makkari 🙂 Hyvä postausidea, voisin toteuttaa sen jossain kohdin!

 • Fiina84
  Posted at 15:22h, 15 tammikuun Vastaa

  Ihana jälleen kuulla teidän kuulumisia 🙂
  Meilläkin Linus veti nurin pulkalla ja poskeen tuli haava,ei uskaltanut vähän aikaa laskea itsekseen.Linnea taas oppinut kääntymään ja jarruttamaan jonkun verran,välil kyl ei muista jarruttaa ☺️tulkaa joku päivä kun ehditte kiitos kahville/pullalle.

  • Johanna
   Posted at 18:04h, 17 tammikuun Vastaa

   Kiitos, kiva että tykkäsit kuulumisista <3 Ois kyllä kiva tulla, kiitos 🙂

 • Anja
  Posted at 17:38h, 15 tammikuun Vastaa

  Ahaa, jotain tuttua maisemissa . . . hyvä mäki.
  Mukavia talvipäiviä edelleen!

  Terveisin Anja (putkiremontin keskeltä)

  • Johanna
   Posted at 18:05h, 17 tammikuun Vastaa

   Aut putkiremppa 🙁 Kiitos samoin <3

 • Nimetön
  Posted at 20:49h, 15 tammikuun Vastaa

  Me tykätään käydä luistelemassa jäähallissa. Toki siis ulkonakin on kiva luistella, kun jäät ovat hyvät ja sää sopiva, mutta…
  Jäähallissa on aina valoisaa, tuuleonta ja pakkastakin vain sopivasti. Jää on aina kunnossa, sileä ja tasainen. Ja lämpimässä kopissa voi vaihtaa luistimet jalkaan ilman, että sormet paleltuvat.
  Useimmissa jäähalleissa on ilmaisia yleisövuoroja, joissa luistelukauden voi aloittaa jo vaikka syyskuussa. Myös luistelukouluissa ovat lapsemme käyneet. Joskus vieraamman ihmisen ohjauksessa kun on henkisesti helpompaa oppia uusia taitoja 😉

  • Johanna
   Posted at 18:06h, 17 tammikuun Vastaa

   Täällä päin on myös noita yleisövuoroja, kummipojan perhe on ainakin välillä käynyt! 🙂 Vois mennä kokeilemaan sinne seuraavaksi, jos pikku Milokin haluaisi luistella 🙂

 • Pumpuli
  Posted at 21:57h, 15 tammikuun Vastaa

  Kuulumisia on aina kiva lukea ja hienoja uutisia saitte Silmäklinikalta! Muakin kiinnostaisi teidän arkiruuat, jos vaikka saisi inspistä. Mukavaa alkavaa viikkoa ja hyviä hermoja uhmaan.

  • Johanna
   Posted at 18:08h, 17 tammikuun Vastaa

   Kiva kuulla, että kuulumiset on kivoja lukea! 🙂 Mä tykkään niitä lukea itekin muiden blogeista 🙂 Silmän tilanne on tosi hyvä <3 Toteutan toivepostauksen arkiruuista jossain kohdin, se on kiva postausidea! Hahhaaa kiitos vain, niitä tarvitaan 😉

 • jenni
  Posted at 19:51h, 18 tammikuun Vastaa

  Rakastan sun blogia. Aitoa rehellistä elämää.

  • Johanna
   Posted at 22:18h, 18 tammikuun Vastaa

   Eikä miten ihana kommentti, kiitos ihanuus <3

Post A Comment